Forum Betania » Forum Betania
Autor | Wątek | Postów | Wyświetleń | Ostatni post |
![]() |
Dlaczego jesteście samotni?Jestem sama,nie założyłam rodziny,nie związałam się z żadnym człowiekiem ze względów politycznych.Pracowało nad tym najbliższe otoczenie w którym akurat byłam,żyłam,pracowałam.Pracowała…» |
105 postów | 2931 razy |
Felicyty |
![]() |
Czego szukacie tak NAPRAWDĘ na takich portalach? SZCZERZE1Jestem na kilku podobnych portalach, bo szukałam kogoś, kogo bym mogła pokochać z wzajemnością. Wiadomo, takie kobiety jak ja mają raczej marne szanse... Ale sprawni i owszem. Dlaczego…» |
340 postów | 10198 razy | |
Użytkownik anonimowy |
REKOLEKCJE. Z Maryją w szkole miłości i świętości - s.Emmanuel Maillard1.Kochać do nieskończoności. 2.Modlitwa wszystko może. 3.Broń niezwyciężona. 4.Miłość w cierpieniu. 5.Gdzie jest źródło życia. |
15 postów | 4716 razy | |
![]() |
Różności - zapraszam do dyskusjiJak nigdy ten film mocno mnie poruszył. Nie było samego skupienia na cudzie, ale świadectwo matki do mnie mocno trafiło. Jak żaden film wartościowy głęboko mnie tak nie poruszył, to…» |
576 postów | 13331 razy | |
![]() |
Msza Św. w int. osób modlących się o współmałżonka30.11.2014 godz: 17:00 Kościół Akademicki Pw. Św. Ducha ul. Piekary 24, Toruń Spotkanie zapoznawcze po Mszy Św. w Domku Duszpasterskim, wejście od ul. Piekary 24. Kontynuować będziemy…» |
74 postów | 7345 razy | |
![]() |
Nowenna PompejańskaNa wstępie chciałbym przeprosić, jeśli powtórzyłem temat. Nie od dziś Nowenna Pompejańska jest znana ze swojej skuteczności. Przepiękna, lecz równie wymagająca modlitwa. Czy ktoś z…» |
235 postów | 21045 razy |
Maja Majewska |
![]() |
Oświęcim i okoliceWitajcie.. Czy są tu osoby z okolic Oświęcimia? Chciałbym poznać kogoś nowego, rozwijać znajomość, po pracy w ramach czasu wolnego wyjść na spacer, na rower.. Każda forma będzie dobra…» |
1 postów | 661 razy |
Agnieszka |
![]() |
Pielgrzymka do Częstochowy sierpień 2021Zastanawiam się nad piesza pielgrzymką do Częstochowy z Warszawy/Piaseczna. Nigdy wcześniej nie byłam. Czy może ktoś podpowiedzieć jakaś grupę pielgrzymkowa? Czy może ktoś z was słyszał…» |
0 postów | 284 razy |
Agnieszka Jadwiga |
![]() |
Obdaruj Błogosławieństwiem i przyjmij Błogosławienstwo :)Błogosławieństwo ma moc, dlatego pobłogosław osobę powyżej :) |
188 postów | 10823 razy |
Ksiądz Robert Kazimierz Nowak |
![]() |
Homilie na niedziele i święta"Paś owce moje" Wydarzenie, które zadecydowało o roli św. Piotra w Kościele, rozegrało się nad brzegiem jeziora Genezaret. Kilkanaście dni po zmartwychwstaniu Szymon zalazł się na…» |
425 postów | 23655 razy |
![]() |
Stół EWANGELII - Słowo, świadectwa, odgłosy i komentarzeNa początku było Słowo, a Słowo było u Boga, i Bogiem było Słowo. Ono było na początku u Boga. Wszystko przez Nie się stało, a bez Niego nic się nie stało, co się stało. W Nim było…» |
476 postów | 15261 razy |
![]() |
EUCHARYSTIA - świadectwo spotkaniaW łączności z ofiarą eucharystyczną przyjmij, o Ojcze, mnie samego jako ofiarę żywą, świętą, Tobie przyjemną (Rz 12, 1) |
131 postów | 13026 razy |
![]() |
MIŁOSIERDZIE BOŻENadzwyczajny Jubileusz Miłosierdzia, MIŁOŚĆ Miłosierna, łaski Jezusa Chrystusa |
57 postów | 5112 razy |
![]() |
MARYJA - NiepokalanaNajświętsza Maryja Panna, Matka Chrystusa, Matka Kościoła, Królowa Świata, Królowa Polski, Bogurodzica Dziewica |
81 postów | 8946 razy |
![]() |
Sakrament MałżeństwaNauczanie Kościoła Katolickiego i Tradycji o powołaniu do małżeństwa. |
119 postów | 6676 razy |
Użytkownik anonimowy |
AniołyMoże wiecie o tych istotach coś ciekawego? Mieliście z nimi jakiś kontakt? |
167 postów | 8526 razy |
|
Msze święte dla poszukujących męża/żony w Trójmieście i okolicachCzy w Trójmieście lub okolicach są msze święte dla poszukujących męża/żony? Jeśli tak, to gdzie i kiedy? |
2 postów | 637 razy |
WOJCIECH DAWIDOWICZ |
![]() |
Czystość przedmałżeńska i małżeńska.Szczęść Boże. Czy są na tym forum osoby które żyją w czystość ? I będą mogły podzielić się swoim świadectwem z innymi użytkownikami? Zarówno będąc stanie wolnym i jak i w małżeństwie…» |
484 postów | 13232 razy |
Felicyty |
![]() |
Obecny temat w dzisiejszych czasach - koronowirusPolecam Play liste na Yotubie https://www.youtube.com/playlist?list=PLLYwNmsuJYhvjCZQMOCQ6r9AN6kyKR8NZ |
179 postów | 4935 razy |
Felicyty |
![]() |
Trójmiasto i okoliceSzukam osób z Trójmiasta i okolic chętnych na spotkanie, spacer, kawę, wspólną mszę świętą, odwiedziny w domu dziecka, schroniskach itp. Czy jest tu ktoś? :-) |
3 postów | 2103 razy |
WOJCIECH DAWIDOWICZ |
Forum Betania
7 lat temu @Admin Betania