Forum Betania » Forum Betania
Autor | Wątek | Postów | Wyświetleń | Ostatni post |
![]() |
Czystość przedmałżeńska i małżeńska.Szczęść Boże. Czy są na tym forum osoby które żyją w czystość ? I będą mogły podzielić się swoim świadectwem z innymi użytkownikami? Zarówno będąc stanie wolnym i jak i w małżeństwie…» |
480 postów | 8784 razy |
Felicity |
![]() |
Obecny temat w dzisiejszych czasach - koronowirusPolecam Play liste na Yotubie https://www.youtube.com/playlist?list=PLLYwNmsuJYhvjCZQMOCQ6r9AN6kyKR8NZ |
179 postów | 2712 razy |
Felicity |
![]() |
Trójmiasto i okoliceSzukam osób z Trójmiasta i okolic chętnych na spotkanie, spacer, kawę, wspólną mszę świętą, odwiedziny w domu dziecka, schroniskach itp. Czy jest tu ktoś? :-) |
3 postów | 835 razy |
WOJCIECH DAWIDOWICZ |
![]() |
Różności - zapraszam do dyskusjiJak nigdy ten film mocno mnie poruszył. Nie było samego skupienia na cudzie, ale świadectwo matki do mnie mocno trafiło. Jak żaden film wartościowy głęboko mnie tak nie poruszył, to…» |
567 postów | 8154 razy |
Perpetułka Lilianna |
![]() |
Czego szukacie tak NAPRAWDĘ na takich portalach? SZCZERZE1Jestem na kilku podobnych portalach, bo szukałam kogoś, kogo bym mogła pokochać z wzajemnością. Wiadomo, takie kobiety jak ja mają raczej marne szanse... Ale sprawni i owszem. Dlaczego…» |
256 postów | 4880 razy |
Krzysztof |
![]() |
Ideologia LGBT w Polsce - co myslicie o tym ?Trudny temat dosyć wrażliwy ,skoro pan Bóg powołał ciebie do zycia jako chłopiec czy dziewczyna no to ma w tym jakiś cel ,a takie osoby twierdzą że są odmienna osobą ,że natura sie…» |
38 postów | 912 razy |
Felicity |
![]() |
Przyjaźń damsko męska?Za namową jednej z osób zakładam temat o przyjaźni między mężczyzną a kobietą. Czy to między świeckimi osobami czy kapłanem a zakonnica czy mieszane. Co o tym myślicie? Czy według…» |
77 postów | 1213 razy |
Michał R |
![]() |
życie w związkach niesakramentalnych czy to prawdziwa miłość ?dzisiaj coraz więcej ludzi wybiera życie we dwoje w związkach niesakramentalnych ,bez ślubu czy koscielnego czy cywilnego .A co na to pan Bóg ,takie życie jest jako świadomy wybór…» |
113 postów | 1939 razy |
Jacob Sprenger |
![]() |
Zaufanie Panu BoguHej, coraz trudniej jest mi ufac Panu Bogu. Mam z tym spory problem i nie wiem jak to zmienić. Problem jest do tego stopnia rozległy, że nie potrafię już myśleć, że cokolwiek będzie…» |
5 postów | 367 razy |
Felicity |
![]() |
Wątki tematyczneWidzę, że w Betanii sami twórcy ;) Wielu chętnych do zakładania tematów..no i dobrze..ale oprócz zakładania nowych proponuję pisać w ty co już są :) Pozdrawiam |
16 postów | 441 razy |
Felicity |
![]() |
Obdaruj Błogosławieństwiem i przyjmij Błogosławienstwo :)Błogosławieństwo ma moc, dlatego pobłogosław osobę powyżej :) |
176 postów | 8475 razy |
Ksiądz Robert Kazimierz Nowak |
![]() |
Homilie na niedziele i święta"Paś owce moje" Wydarzenie, które zadecydowało o roli św. Piotra w Kościele, rozegrało się nad brzegiem jeziora Genezaret. Kilkanaście dni po zmartwychwstaniu Szymon zalazł się na…» |
418 postów | 18117 razy |
![]() |
Stół EWANGELII - Słowo, świadectwa, odgłosy i komentarzeNa początku było Słowo, a Słowo było u Boga, i Bogiem było Słowo. Ono było na początku u Boga. Wszystko przez Nie się stało, a bez Niego nic się nie stało, co się stało. W Nim było…» |
463 postów | 10797 razy |
![]() |
EUCHARYSTIA - świadectwo spotkaniaW łączności z ofiarą eucharystyczną przyjmij, o Ojcze, mnie samego jako ofiarę żywą, świętą, Tobie przyjemną (Rz 12, 1) |
125 postów | 10638 razy |
![]() |
MIŁOSIERDZIE BOŻENadzwyczajny Jubileusz Miłosierdzia, MIŁOŚĆ Miłosierna, łaski Jezusa Chrystusa |
51 postów | 3257 razy |
![]() |
MARYJA - NiepokalanaNajświętsza Maryja Panna, Matka Chrystusa, Matka Kościoła, Królowa Świata, Królowa Polski, Bogurodzica Dziewica |
75 postów | 6773 razy |
![]() |
Sakrament MałżeństwaNauczanie Kościoła Katolickiego i Tradycji o powołaniu do małżeństwa. |
113 postów | 4613 razy |
Użytkownik anonimowy |
AniołyMoże wiecie o tych istotach coś ciekawego? Mieliście z nimi jakiś kontakt? |
161 postów | 5461 razy |
![]() |
Błędy współczesnościDla zwiększenia chwały Bożej, wywyższenia świętej wiary rzymsko-katolickiej i dla usunięcia błędów oraz ochrony wiernych przed herezją w tym temacie będę pisać o współczesnych błędach…» |
111 postów | 1807 razy |
Perpetułka Lilianna |
![]() |
Nowenna PompejańskaNa wstępie chciałbym przeprosić, jeśli powtórzyłem temat. Nie od dziś Nowenna Pompejańska jest znana ze swojej skuteczności. Przepiękna, lecz równie wymagająca modlitwa. Czy ktoś z…» |
233 postów | 13284 razy |
Tomasz |
Forum Betania
5 lat temu @Admin Betania