Forum Betania » Forum Betania
Autor | Wątek | Postów | Wyświetleń | Ostatni post |
Użytkownik anonimowy |
Inspiracje na randki......banalne i niestandardowe ;) |
53 postów | 2652 razy |
Mirosław Z. |
![]() |
80 pielgrzymka studentów na Jasną GóręHejj :D Wybiera się ktoś w przyszły weekend na pielgrzymkę studentów na Jasną Górę? chodzi mi głównie o osoby z Częstochowy i okolic :). Pozdrawiam! :D |
10 postów | 1118 razy |
Izabela |
![]() |
Sympozjum Tradycji KatolickiejSerdecznie zapraszam do Krakowa 23 lipca na Sympozjum Tradycji Katolickiej. Zainteresowanych odsyłam na Facebooka, tam znajdziecie szczegółowe informacje: https://www.facebook.com/events/473659719505035/ |
1 postów | 899 razy |
Administrator |
![]() |
Z zamiłowania do czytania ;)Jestem tym szczęśliwcem, który ma teraz przed sobą najdłuższe wakacje w życiu. W końcu mam czas na czytanie książek, więc moje serce raduje się podwójnie :P Chciałabym poprosić Was,…» |
43 postów | 1730 razy |
Monika |
![]() |
Lednica 2014Witajcie! :) Jestem ciekawa, ilu z nas będzie mogło się spotkać na polach lednickich 7 czerwca. Przecież moga się spotkać i młodzi ciałem i młodzi duchem :D A więc? Przybywacie? :) |
69 postów | 2267 razy | |
Użytkownik anonimowy |
ciekawe konferecjeNie znalazłam podobnego wątku, więc mam nadzieję, że się nie powtórzę :) Konferencje dla mężczyzn :) ale ciekawe również dla kobiet :P https://www.kapucyni.pl/index.php/audio/rekolekcje-i-konferencje/4022-gdzie-ci-mezczyzni |
77 postów | 2876 razy |
Grzegorz Jan |
![]() |
Ciekawe chrześcijańskie strony na facebookutypu FaceBóg, jeśli ktoś jakieś zna to pisać :) |
45 postów | 3599 razy |
Dominik |
Użytkownik anonimowy |
nie rozumiem Belgówdnia 21.03 kupiłam "Do rzeczy" (polecam nie tylko ze względu na wartościową książkę dodaną za free) i tam czarno na białym napisane jest jakie dzielnice w Belgii i innych krajach POWINNY…» |
7 postów | 779 razy |
Jacob Sprenger |
![]() |
Ważne petycje w obronie chrześcijańskich wartości.Postanowiłem dodać ten temat, aby można było tutaj zamieszczać linki do stron z petycjami mającymi na celu chronić wartości chrześcijańskie. |
22 postów | 941 razy |
Błażej |
Użytkownik anonimowy |
Św. Rita z Cascia......Święta od spraw niemożliwych i po ludzku beznadziejnych. Patronka dla każdego znajdującego się w trudnej sytuacji... Cuda, świadectwa, modlitwy, nabożeństwa, filmy, zdjęcia, książki,…» |
61 postów | 4248 razy |
Jan Kowalski |
Użytkownik anonimowy |
Przed ślubemChciałam z Wami porozmawiać o tym, jakie Waszym zdaniem warto, a nawet trzeba zadać sobie przed ślubem pytania? Sobie tzn. sobie samemu oraz osobie, z którą planujemy spędzić życie…» |
51 postów | 2460 razy | |
Użytkownik anonimowy |
Kolędowanie :)Nasze ulubione pieśni kolędowe ;) |
18 postów | 1165 razy | |
![]() |
Msza Św. dla singli 24.01 w LublinieKochani, w najbliższą niedzielę (24 stycznia) o godz. 19:00 zapraszam na Mszę Św. dla singli w Lublinie. Miejsce: Dom Akcji Katolickiej przy Kościele pw. Św. Rodziny na Czubach. Po…» |
2 postów | 1177 razy |
Joanna |
Użytkownik anonimowy |
Msza Św, dla singli, Częstochowa, 30 stycznia, sobotaMsza Św ,dla singli, odbędzie się, w sobotę 30 stycznia, o godzinie 18:00, w Częstochowie w Sanktuarium Bożego Miłosierdzia, ul: Kordeckiego 49. Po Mszy około 19:00 spotkanie integracyjne…» |
1 postów | 1052 razy | |
![]() |
Co dzieje sie z duszą bezpośrednio po śmierciNie wiem czy był taki temat na forum, (pewnie był-ale nie dokopałam się więc narazie założyłam nowy, jeśli ktoś umiałby znalezc starszy wątek to można mnie odesłać tam :) ale chciałam…» |
21 postów | 1222 razy | |
Użytkownik anonimowy |
Uroczystość Chrystusa Królahttps://www.youtube.com/watch?v=KOiGBpjnyyw |
6 postów | 949 razy | |
![]() |
WSPARCIE PSYCHOLOGICZNE, PSYCHOLODZY CHRZEŚCIJAŃSCY.PSYCHOLOG ON LINEwsparcie psychologiczne, psycholodzy chrześcijańscy. psycholog on line |
184 postów | 5409 razy |
Beata Bernadetta Zduńczyk |
![]() |
Sw Jan od Krzyża ( Ciemna noc ) i (Twierdza Wewnętrzna) ŚW Teresa WielkaCzy czytał ktoś z Was te Dzieła ? czy ktoś z was Idzie tą Drogą ? ( Wiem ,że jest to temat bardzo osobisty dlatego jesli by ktos miał ochotę porozmawiac na ten temat Priv to zapraszam…» |
5 postów | 1013 razy | |
Użytkownik anonimowy |
Książki pisane pod natchnieniem Ducha Świętego:)Na pewno przeczytaliście chociażby jedną książkę, podczas której pojawiła się łezka w oku a niektórym nawet potok łeż;] napiszcie które książki najbardziej Wam utkwiły w pamięci i…» |
91 postów | 3040 razy | |
Użytkownik anonimowy |
Wspomnienia z dzieciństwa :)Piosenki, wierszyki, wyliczanki, zabawne sytuacje itd. itp :) Przed zbliżającym się DNIEM DZIECKA, którego już niektórym z nas nie wypada świętować;) Przywołajmy stare, dobre, miłe…» |
55 postów | 2524 razy |
Forum Betania
5 lat temu @Admin Betania