Forum Betania » Forum Betania
Autor | Wątek | Postów | Wyświetleń | Ostatni post |
![]() |
Przyjaźń damsko męska?Za namową jednej z osób zakładam temat o przyjaźni między mężczyzną a kobietą. Czy to między świeckimi osobami czy kapłanem a zakonnica czy mieszane. Co o tym myślicie? Czy według…» |
77 postów | 2326 razy |
Michał R |
![]() |
życie w związkach niesakramentalnych czy to prawdziwa miłość ?dzisiaj coraz więcej ludzi wybiera życie we dwoje w związkach niesakramentalnych ,bez ślubu czy koscielnego czy cywilnego .A co na to pan Bóg ,takie życie jest jako świadomy wybór…» |
113 postów | 3492 razy |
Luciusz Maniliusz Flamininus, inkwizytor Luciusz Maniliusz Flamininus, inkwizytor |
![]() |
Zaufanie Panu BoguHej, coraz trudniej jest mi ufac Panu Bogu. Mam z tym spory problem i nie wiem jak to zmienić. Problem jest do tego stopnia rozległy, że nie potrafię już myśleć, że cokolwiek będzie…» |
5 postów | 1331 razy |
Marcelina Niewiadomska |
![]() |
Wątki tematyczneWidzę, że w Betanii sami twórcy ;) Wielu chętnych do zakładania tematów..no i dobrze..ale oprócz zakładania nowych proponuję pisać w ty co już są :) Pozdrawiam |
16 postów | 1553 razy |
Marcelina Niewiadomska |
![]() |
Błędy współczesnościDla zwiększenia chwały Bożej, wywyższenia świętej wiary rzymsko-katolickiej i dla usunięcia błędów oraz ochrony wiernych przed herezją w tym temacie będę pisać o współczesnych błędach…» |
111 postów | 3124 razy |
Perpetułka Lilianna |
![]() |
Konfederacja, a Katolicyzm kontra walka duchowa Izabela Chojnacka wRealu24Zauważyłem, że forumowiczka betanii.pl Izabela będzie występować na żywo jutro (tj. w dn. 10.10.2019) w telewizji internetowej wRealu24. Raczej nie będę mógł obejrzeć tej rozmowy na…» |
114 postów | 4148 razy |
Luciusz Maniliusz Flamininus, inkwizytor Luciusz Maniliusz Flamininus, inkwizytor |
![]() |
Bóg mówi do Człowieka, przed i po Objawieniu. Orędzia, objawienia, misytycy...Czy we współczesnym świecie powinniśmy się kierować w życiu treścią orędzi objawień, przepowiedni otrzymanych po Objawieniu ? Czy Katolik ma obowiązek kierowania się nimi w swoim życiu…» |
102 postów | 2664 razy |
Dariusz Bernard |
|
Niesamowicie trafne homilie. O. Augustyn PelanwskiPolecam, Bardzo wyraziste, pewne prawdy, odważne homilie ojca Augustyna. Bogu za tego kapłana.. Prorok naszych czasów. Dziękuję https://www.youtube.com/watch?v=MW65WoHbBmk |
2 postów | 1569 razy |
Administrator |
![]() |
APOKALIPTYCZNE ZNAKOWANIE LUDZI . Jak rozpoznać Czym będzie ? Czy może juz jestInnymi słowy z Apokalipsy Jana "Znak Bestii na ręce lub czole" Obecnie mówi się, że stoi za tym elektroniczny chip umieszczany na rece pod skórą zaweirajacy jednocześnie znacznik 666.…» |
34 postów | 7723 razy |
Izabela |
![]() |
Taniec- mam do was kilka pytań .Kochani . Zauważyłam przed chwilą jak nasz kolega założył ciekawy wątek na temat kursów tańca i jego rodzajów jakie są praktykowane w Polsce i na całym świecie. I naszedł mnie pomysł…» |
321 postów | 6233 razy |
Perpetułka Lilianna |
![]() |
Orędzie z 28 września ratujmy sieCałość orędzia: „Umiłowane moje dzieci, dziękuję, że wysłuchaliście w swoim sercu mojego wezwania. Módlcie się, módlcie się, módlcie się o pokój i za to, co was czeka. Módlcie się…» |
8 postów | 1570 razy |
Perpetułka Lilianna |
![]() |
Rodzice chrzestniJakie znaczenie ma stan ducha rodziców chrzestnych i czy wogle ma to znaczenie dla tego sakramentu i wpływ na rozwój dziecka? Zapraszam Felicity |
9 postów | 1175 razy |
Krzysztof |
![]() |
Dlaczego jesteście samotni?Jestem sama,nie założyłam rodziny,nie związałam się z żadnym człowiekiem ze względów politycznych.Pracowało nad tym najbliższe otoczenie w którym akurat byłam,żyłam,pracowałam.Pracowała…» |
91 postów | 2460 razy |
Marcelina Niewiadomska |
|
PRZESTROGA PRZED FAŁSZYWĄ "BIBLIĄ" EKUMENICZNĄPRZESTRZEGAMY PRZED FASZYWĄ BIBLIĄ JEDNOCZACĄ WSZYSTKIE RELIGIE Protestanci w swoich kościołach już przedstawiają "biblię". Oto "biblia" łącząca wiele religii zasadniczo różniące się…» |
33 postów | 4576 razy |
![]() |
Miłość i jego problemyWitajcie kochani mam pewien problem. Ostatnio poznałem kogoś na portalu randkowym. Fajnie się nam pisało ogólnie było super. To ona do mnie napisała pierwsza. I od początku nie okrywała…» |
73 postów | 2297 razy |
|
poniedziałek 7 rano msza za papieża Franciszkaz prywatnej inicjatywy jest w poniedziałek rano msza za papieża Franciszka zapraszam chętnych na ta msze w obojętnie jakim kościele 7 rano..jak nie możesz to 18 albo już w niedziele..ofiaruj…» |
0 postów | 111 razy |
Danuta grytschuk |
|
poniedzilek 7 rano msza za papieza Franciszkaz prywatnej inicjatywy jest w poniedziałek rano msza za papieża Franciszka zapraszam chętnych na ta msze w obojętnie jakim kościele 7 rano..jak nie możesz to 18 albo już w niedziele..ofiaruj…» |
0 postów | 105 razy |
Danuta grytschuk |
![]() |
Brat EliaNie wiem czy ktoś wie o nim, ale to jest drugi taki jak Ojciec Pio. https://www.apostolididio.it/it/blog/umbria/indicazioni-contatti/fraternita podałem link do jego wspólnoty... |
64 postów | 3062 razy |
|
chrześcijanie łączcie się pole do ewangelizacji strefasingla.pl sylwester dla ciebietam jest pełno imprez byłam nie raz brakuje tylko większej przewagi chrześcijan do zabawy a zarazem do ewangelizacji.tam nie gryza wystarczy się dopisać do wydarzeń i jak jest już…» |
0 postów | 128 razy |
Danuta grytschuk |
![]() |
MINISERIA: Zaświaty - część 1 (Śmierć, Czyściec).https://www.youtube.com/watch?v=-i-wQMFbDQs |
9 postów | 2008 razy |
Forum Betania
6 lat temu @Admin Betania